3P Center Stockholm

Patrik Rowinski

Patrik Rowinski

Med mitt arbete vill jag visa att saker och ting inte är så solida och fixerade som de ser ut att vara.

Att det finns möjligheter och perspektiv bortom de mest utmanande och krångliga situationer.

Min bas sedan flera år tillbaka vilar på de insikter jag fick när jag började studera Three Principles 2012, något som sedan ledde mig till en 9 månader lång coachutbildning i Michael Neill’s Supercoach Academy i Los Angeles.

Jag hoppas att jag genom att tillföra vital kunskap om hur det mänskliga sinnet arbetar och fungerar, kan hjälpa människor och organisationer att se bortom sina begränsningar och upptäcka vad de egentligen är kapabla till.

Per Edström

Per Edström

Mer information kommer inom kort.
Stefan Pettersson

Stefan Pettersson

Stefan började sitt yrkesliv som byggnadsmålare. Han jobbade många år inom detta yrke men passionen låg åt ett annat håll. Pengarna som blev över ifrån måleriet köpte han utbildningar för. Han berättar själv att kompisarna trodde han var tokig när han tog alla semesterpengar
35 000kr och la dessa på en utbildning i kommunikation och ledarskap. Den sommaren fick jag ingen semester, säger han själv.

En dag fick han nog och sa upp sig ifrån måleriet utan att ha något annat.
Med en nystartad familj kanske inte detta va det mest genom tänkta beslutet, men definitivt en start på något nytt. Han började arbeta som säljare och efter några år arbetade han som kundansvarig på ett känt rekryteringsföretag i Stockholm. När IT kraschen kom runt sekelskiftet såldes bolaget och han var tvungen att ta nästa beslut om vad han skulle göra.

Det bar av till England och utbildning i NLP. Han utbildade sig till Master Practitioner och startade sitt coaching företag 2002. För några år sedan la han NLP på hyllan då han fick en förståelse om byggstenarna som skapar alla människors upplevelser. Insikterna om dessa principerna var så starka att hela hans liv förändrades. Han insåg också att människor behövde inga tekniker, de behövde inte bli en bättre kopia av sig själv, utan bara inse att de fungerar perfekt och att allt de söker har de redan. En otrolig befrielse uppenbarade sig i hans liv.