Hej.

Det är flera som hör av sig och berättar att de missar våra events och jag tänkte nämna lite om hur ni kan göra för att hålla er uppdaterade.

Enklast är om ni går in på facebook och “gillar” vår sida som ni finner på: https://www.facebook.com/3pcenterstockholm/. När ni gjort det så kommer Facebook automatiskt att uppdatera er om all aktivitet på den sidan.

På Facebook kan man också välja att prenumerera på evenemang vilket innebär att ni kommer att bli meddelade så snart vi lägger upp nya event.

Om ni inte har konto på facebook eller av någon anledning inte vill använda facebook så är det vår hemsida som gäller: http://3pcenterstockholm.se. På sidan event lägger vi upp alla nya events.

Eftersom alla våra event spelas in och läggs upp på youtube så kan ni också prenumerera på vår youtube-kanal för att bli meddelade om när vi laddat upp en video där. Vår youtube-kanal hittar ni här: https://www.youtube.com/channel/UCX60Df02iCVc5k2ZfRWXXRg. För att bli meddelade om nya videos kräver detta att ni har ett konto på youtube/google – annars kan de inte meddela er.

Ni hittar även alla inspelningar på vår hemsida.