tis
17
nov2015

Öppen föreläsning med Patrik Rowinski och Stefan Pettersson

Oro är det vi känner när vi tittar framåt och antingen inte gillar "möjligheterna" som vi fantiserar upp eller när vi har svårt att vara ok med att inte veta vad som kommer att hända. Ett visst mått av siande in i framtiden sysslar vi nog alla med men visste du att du kan titta i kristallkulan utan att känna oro?
 
Oro uppstår inte av att vi tittar in i framtiden. För att oro ska uppstå behöver vi göra något. Vi behöver nämligen ogilla det vi ser eller känna osäkerheten av att inte kunna veta.
 
Har vi otur så kan vi med lite övning oroa oss så mycket att det kan leda till de som vi brukar beskriva som ångest, något som ofta utgörs av en kraftig reaktion i både sinne och kropp.
 
Och till slut så oroar vi oss för att börja oroa oss för att vi är oroliga för att vi ska uppleva ångest om vi fortsätter att oroa oss.
 
Häng med på en föreläsning där vi tittar närmare på hur oro och ångest skapas och ta del av en kunskap som kan lära dig att bryta den onda cirkeln.
 
Har du tankar kring kvällens tema som du vill att vi berör? Maila oss gärna på contact@3pcenterstockholm.se.
 
OBS! Detta är ett webinarium som använder sig av plattformen zoom.us
För att vara säker på att du inte missar något så förbered dig gärna genom att ladda ned programvaran tio minuter innan seminariet. Om man tänker ansluta via telefon eller surfplatta så kommer länken nedan att leda dig till att hämta och installera programvaran zoom. När detta är gjort så behöver du ange mötets id som du finner nedan.
 
Mötets ID: 160666279

Anslut till mötet via PC, Mac, Linux, iOS eller Android: https://zoom.us/j/160666279
 
Datum: 17/11-2015
Tid: 18.30 - 19.30
OBS! Pga detta är ett webbaserat event så har vi valt att korta ned tiden till 60 min.

Kvällens värdpar är Patrik Rowinski och Stefan Pettersson.

Ladda ner bokning till din kalender