mån
02
maj2016

Öppen föreläsning via Internet med Per Edström och Patrik Rowinski

Många människor går omkring med en känsla av att det måste finnas något mer. Som om det finns ett tomrum inom oss som vi måste fylla.
 
Men hur vi än vänder och vrider på saken, vilka mål vi än sätter upp och driver emot så verkar det inte räcka. Även om en tillfredställelse infinner sig så varar den ofta inte speciellt länge till känslan av tomhet finns där igen. Och precis som en litet för hård säng som börjar kännas obekväm så är vi snart igång med nästa projekt. Vi kan försöka fylla tomrummet med ägodelar, ära, uppskattning, fina titlar, uppmärksamhet, kärlek, sällskap, mat, godis, andlighet. I stort sett allt vi kan tänka oss. Men inget varar speciellt länge.
 
 
Under kvällens samtal kommer Patrik Rowinski och Per Edström att tala om just detta. Varför kan vi få en känsla av tomhet? Varifrån kommer denna känsla och hur kan vi genom vår förståelse av De 3 Principerna kan motstå lockelsen att vilja fylla den med något.
 
OBS! Detta är ett webinarium som använder sig av plattformen zoom.us
För att vara säker på att du inte missar något så förbered dig gärna genom att ladda ned programvaran 10 minuter innan seminariet. Om man tänker ansluta via telefon eller surfplatta så kommer länken nedan att leda dig till att hämta och installera programvaran zoom. När detta är gjort så kanske du behöver ange mötets id som du finner nedan.
Mötets ID: 589 242 999
 
Anslut till mötet via PC, Mac, Linux, iOS eller Android: https://zoom.us/j/589242999
Via telefon: +46 8 4468 2488 (internationella nummer finns här.
 
Datum: 2/5-2016
Tid: 18.30 (längden varierar men är satt till mellan 60-90 minuter)

Kvällens värdpar är Patrik Rowinski och Per Edström.
Webinariet blir inspelat och läggs sedan upp i vår youbube-kanal.

Ladda ner bokning till din kalender