mån
16
maj2016

Öppen föreläsning via Internet med Stefan Pettersson och Patrik Rowinski

För länge sedan fick en kung en ring som sades ha en inskription med ofantlig visdom.
Trollkarlen han fick den av sade åt honom att när han hade bekymmer så skulle han titta på ringen och läsa det som stod där.
Inskriptionen löd "This too shall pass..."

Det verkar vara i saker och tings natur att allt ständigt är i rörelse. Det finns inget som är totalt stilla i den absoluta bemärkelsen.

I naturen håller ingen form för evigt och inget är därför beständigt. Vi ser det i livsformerna på vår planet såväl som till de oändliga stjärnorna på vår himlavalv Samma sak gäller oss människor vilket inte är så konstigt med tanke på att vi är väl också ett resultat av naturen, inte sant?

Om allt är i rörelse, hur kommer det sig då att vi kan fastna i tillstånd som orsakar oss obehag? Borde inte obehagen försvinna av sig själv?

Under denna kväll talar Patrik och Stefan om hur vi människor gör när vi trotsar naturens förändringskraft. Vi tar en titt på vad som egentligen händer bakom kulisserna och hur vi kan ta oss ur dilemmat med att fastna i oönskade mönster.

OBS! Detta är ett webinarium som använder sig av plattformen zoom.us
För att vara säker på att du inte missar något så förbered dig gärna genom att ladda ned programvaran 10 minuter innan seminariet. Om man tänker ansluta via telefon eller surfplatta så kommer länken nedan att leda dig till att hämta och installera programvaran zoom. När detta är gjort så kanske du behöver ange mötets id som du finner nedan.
Mötets ID: 396 280 362
 
Anslut till mötet via PC, Mac, Linux, iOS eller Android: https://zoom.us/j/396280362
Via telefon: +46 8 4468 2488 (internationella nummer finns här.
 
Datum: 16/5-2016
Tid: 18.30 (längden varierar men är satt till mellan 60-90 minuter)

Kvällens värdpar är Patrik Rowinski och Stefan Pettersson.
Webinariet blir inspelat och läggs sedan upp i vår youbube-kanal.

 

Ladda ner bokning till din kalender