tis
16
jun2015
Tegnérgatan 24

Öppen föreläsning med Stefan Pettersson och Patrik Rowinski

Någon sade någon gång: "Innerst inne så är vi alla lyckliga, problemet är att vi bara inte vet om det"

Hur kommer det sig att man en dag kan gå och kvittra som en lärka och njuta av livet och en annan dag så går det mesta i moll? Så här är det för de flesta av oss och det är inte ovanligt att vi kämpar rätt så mycket för att hantera dessa svängningar. Många väljer att hantera detta genom att försöka göra saker så att vågskålen för det mesta är på plus. Det kan yttra sig i man försöker göra saker man blir glad av och att man försöker tänka positivt i så många lägen man bara kan.

Men tänk om det finns ett sätt att må bra oavsett hur man mår?

Vi kommer under denna kväll dyka in i oss själva och utforska var vår självkänsla egentligen kommer ifrån. Du kommer att lära dig vad det är som tar dig i och ur en bra känsla och du ska få några handfasta råd och tips som du kan ta med dig och börja använda med detsamma i din vardag. Du är bara en tanke ifrån en bra självkänsla, och vi vill visa dig hur du hittar den.

Så ta chansen att komma ifrån dina egna tankar för en stund och utforska tillsammans med oss principerna bakom vårt medfödda välmående och psykiska hälsa.

Har du tankar kring kvällens tema som du vill att vi berör? Maila oss gärna på 3pcs@3pcenterstockholm.se.

Pris: 100 kr kontant eller genom Swish på plats

Kvällens värdar: Stefan Pettersson och Patrik Rowinski

 
 

Ladda ner bokning till din kalender