tis
22
sep2015

Luntmakargatan 52

Öppen föreläsning med Tommy Eriksson och Patrik Rowinski

Kostnad (SEK) 100

Många upplever att de önskar ha en bättre balans i sitt liv.

Vad som menas med bra balans är ju högst individuellt och det kan röra sig om allt ifrån yttre förutsättningar som att ha tillräckligt med tid för sina barn, vänner och fritidsaktiviteter till vårt inre klimat, att exempelvis inte vara så humörstyrda, lättpåverkade av andra osv.

Vad vi än tittar på så känner nog många att det antingen är det för lite av något eller så är det för mycket av något annat.

Om vi känner så är det ganska naturligt för de flesta att försöka skapa balans genom att försöka lägga till eller ta bort - att sätta igång att göra, inte sant? Har du någonsin lagt märke till hur snabba vi är på att göra?

Men innan vi kavlar upp ärmarna så kan det vara intressant att ställa sig en viktig fråga: “har vi verkligen förstått principerna bakom balansen vi vill uppnå?”

Tänk om det finns mer att förstå innan vi börjar att göra? Tänk om vi genom att vi förstår mer slipper göra onödiga saker.

Varmt välkommen till en balanserad kväll där vi kommer att titta på hur vi gör när vi skapar både balans och obalans i våra liv.

 

Har du tankar kring kvällens tema som du vill att vi berör? Maila oss gärna på contact@3pcenterstockholm.se.

Datum: 22/9 - 2015
Tid: 18.30 - 20.30

Pris: 100 kr kontant eller genom Swish på plats (avgifterna går främst till lokalhyra)

Kvällens värdar: Tommy Eriksson och Patrik Rowinski

Ladda ner bokning till din kalender