ons
16
dec2015

Öppen föreläsning via nätet med Per Edström och Patrik Rowinski

Att vara upprörd är nog något många av oss sysslar med flera gånger om dagen. Och visst kan det vara skönt att ibland bli riktigt förbannad men de flesta håller nog med om att gå omkring och småjäsa irritation sällan bidrar till något gott. Varken för den som jäser eller dennes omgivning.
 
De tre principerna kan beskrivas som en manual för hur vi människor skapar alla våra upplevelser, oavsett de är härliga eller obehagliga. En djupare förståelse till vad de föreslår hjälper oss till en mer harmonisk tillvaro och en rikare upplevelse av livet.
 
Häng med oss bakom kulisserna till de i allra högsta grad mänskliga men oftast ganska oproduktiva uttrycken irritation och ilska. Under denna kväll kommer vi att avslöja hur vi genom förståelsen om de tre principerna inte bara minskar vår upprördhet utan hur vi också kan lära oss något om varför den är där.
 
OBS! Detta är ett webinarium som använder sig av plattformen zoom.us
För att vara säker på att du inte missar något så förbered dig gärna genom att ladda ned programvaran 10 minuter innan seminariet. Om man tänker ansluta via telefon eller surfplatta så kommer länken nedan att leda dig till att hämta och installera programvaran zoom. När detta är gjort så kanske du behöver ange mötets id som du finner nedan.
 
Mötets ID: 986863851

Anslut till mötet via PC, Mac, Linux, iOS eller Android: https://zoom.us/j/986863851
 
Datum: 16/12-2015
Tid: 18.30 (längden varierar men är satt till mellan 60-90 minuter)

Kvällens värdpar är Patrik Rowinski och Per Edström.
 
 

Ladda ner bokning till din kalender